RESTAURACJA Z KUCHNIĄ FUSION. MOŻE BYĆ COŚ LEPSZEGO?
Nazywam się Błażej Przybysz i swoją przygodę z gastronomią rozpocząłem ponad 20 lat temu. Już w szkole gastronomicznej poczułem pasję do gotowania. Jak każdy początkujący i stawiający pierwsze kroki w zawodzie, zaczynałem od najniższego szczebla, następnie powoli pnąc się w górę do pozycji jaką mogę szczycić się dziś – szefa kuchni własnej, nowo otwartej restauracji.
Restauracja Nautia powraca w nowej, świeżej odsłonie, prezentując twórcze spojrzenie na kuchnię. W ofercie posiadamy unikatowe menu: zaczynając od różnych rodzajów mięs, ryb, a kończąc na daniach wegetariańskich oraz wegańskich – nie skupiamy się na jednym, więc nasze potrawy wychodzą poza lokalną kuchnię i każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko jest sporządzane z wykorzystaniem przeróżnych technik, by odpowiadało nawet najbardziej wybrednym kubkom smakowym.
KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE!
Nasze dania są skierowane zarówno do osób indywidualnych, grup zorganizowanych oraz firm.
Nautia posiada również w ofercie możliwość zorganizowania imprez okolicznościowych, takich jak: urodziny, imieniny, chrzciny, komunie oraz małe przyjęcia weselne.
Do tego działamy także na dowóz, pod drzwi, oraz jako catering – kiedykolwiek nas potrzebujecie.
Pragniemy zaprezentować Wam nowe kulinarne doznania, które będą odpowiadały Waszym wymaganiom, dlatego nasze menu cateringowe jest otwarte na propozycje.
CO NAS WYRÓŻNIA?
Kreatywny zespół otwarty na podejmowanie nowych wyzwań i stawianiu czoła Waszym wymaganiom. Nad doskonałym smakiem naszych dań czuwa znakomity szef kuchni – a także właściciel restauracji – z ponad 20-letnim stażem w gastronomii. Dba on o jakość, świeżość i kompozycje potraw oferowanych w menu. Wierzymy, że każdy pobyt u nas dopełni przytulne wnętrze, w którym niepowtarzalny klimat tworzą piękne, żywe kwiaty.